4 Replies Latest reply: Aug 13, 2010 7:27 AM by Sachin Dhane RSS

No matching record found G/L Account (OACT) A/P Credit Memo

Manish Meshram
Currently Being Moderated

Hello Experts,

                               When i post A/P Credit Memo i get message as No matching record found G/L Account (OACT).

                                Version SAP B1 8.8 PL11

 

I tried following

   check  the rounding account In G\L determination.

   check  the offset account in G\L determination.

 

everything is properly set.

We did upgrade from 2007B to SAP B1 8.8

 

Please Suggest

Quick reply will be helpful

  • Re: No matching record found G/L Account (OACT) A/P Credit Memo
    Gordon Du
    Currently Being Moderated

    Hi,

     

    You may try on test system to see if any A/P Credit Memos could be posted.

     

    Thanks,

    Gordon

  • Re: No matching record found G/L Account (OACT) A/P Credit Memo
    Sachin Dhane
    Currently Being Moderated

    Hi Manish,

     

    Have you checked "Purchase Credit Account","Purchase Return Account" you mapped or not in Financial GL determination, Item group and Ware house setup.  If expenses are there in transaction then Expense Clearing Account as well.

     

    Thanks

    Sachin

    • Re: No matching record found G/L Account (OACT) A/P Credit Memo
      Manish Meshram
      Currently Being Moderated

      Hello Gordon & Sachin,

                                                                                      I have even tried in test system , same error it gives,

                                                     I have check the Purchase return , Purchase credit and Expense Account , everything is

                                                     properly set.

                                                     When i do copy to from A/P Invoice , it is getting added                                                                               

      One more error it gives mewhen  i load or open   the from of Purchase A/p credit Memo, it

                                                    Gives error in red color as "Divide By zero error encountered (NFN1)

                                                                

       

      Please Suggest

Actions